Paratiisi myynnissä Karibialla – oma luksussaari 85 000 000 dollarilla

Koti & Asuminen Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Todellisilla raharikkailla miljoonat eivät juuri polttele taskuissa, sillä he osaavat sijoittavat ne viisaasti. Eräs mielenkiintoinen sijoitus voisi olla Karibialla nyt myyntiin tullut yksityinen saari. Bahamalla sijaitsevan Little Pipe Cay -luksussaaren hinta on hulppeat 85 miljoonaa dollaria.

Lontoolaisen Knight Frankin myynnissä parhaillaan olevaa paratiisisaarta ei turhaan kutsuta Exumasin maailmankuulun saariryhmän helmeksi. Saarella on viisi toinen toistaan upeampaa valkohiekkaista uimarantaa ja viisi taloa.

Rakennuksissa on yhteensä yhdeksän makuuhuonetta ja kylpyhuonetta sekä uima-allas ja kylpyläosasto. Hieman yli 100 kilometriä Nassausta ja vajaa 400 kilometriä Miamista sijaitsevalle saarelle ei kulje lainkaan tietä, joten sinne pääsee vain veneellä tai vesitasolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash