Pizzakuski joutui onnettomuuteen – palokunta toimitti pizzan perille!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotiin tilatun pizzan viivästyminen on lähes poikkeuksetta raivostuttava tilanne, mutta joskus siihen on hyvä syy. Näin kävi taannoin New Yorkissa, jossa asiakas tosin sai lopulta pizzansa yllättävän tahon ansiosta.

Pizzakuski oli joutunut kolariin toimittaessaan ruokaa asiakkaalle. Koska kuriiri loukkaantui, ei hän voinut kuljettaa pizzaa perille. Hänen ja asiakkaan onneksi palokunta oli valmis tarjoamaan apuaan.

Pizzan tilaajan yllätykseksi ruoan toimittikin perille Henriettan palokunnan palomies. Oikea pizzakuski ei loukkaantunut onnettomuudessa pahasti, mutta hänet toimitettiin kolarin jäljiltä läheiseen sairaalaan.

– Palokunta toimitti pizzan perille. He kiittivät asiakasta siitä että hän tilasi noutoruokaa ruoan polttamisen ja palohälytyksen aiheuttamisen sijaan, Henriettan palokunnan Facebook-sivuilla luki.

 

Publiée par Henrietta Fire District sur Samedi 23 juin 2018