Poliisit etsivät kahta räppärin ampumisesta epäiltyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan poliisit pidättivät viime viikolla Dedrick Williams -nimisen miehen epäiltynä räppäri XXXTentacionin ampumisesta. Floridassa tapahtuneen rikoksen tutkinta ei kuitenkaan ole vielä ohi.

Poliisi etsii parhaillaan kahta muuta räppärin ampumistapaukseen liittyväksi epäiltyä miestä. TMZ:n mukaan Viime viikolla pidätetyn Williamsin epäillään toimineen XXXTentacionin todellisten ampujien pakokuskina.

Ampuma-tapausta tutkimaan ovat liittyneet paikallisten viranomaisten lisäksi liittovaltion poliisit. Rikostutkijat etsivät parhaillaan myös 22-vuotiasta Robert Allenia, joka on saattanut olla silminnäkijänä tapauksessa.

XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Dwayne Onfroy, ammuttiin kuoliaaksi Deerfieldin Riva Motorsports -moottoripyöräliikkeen edessä. Toistaiseksi on epävarmaa oliko kyse ryöstöstä ja taposta vai suunnitellusta murhasta.