Täydelliset naiset -kaunotar petti ystävänsä: ”Miten alhaista häneltä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut tähti Luann de Lesseps pidätettiin viime joulukuun lopulla. Poliisi pidätti alkoholin vaikutuksen alaisena olevan Lessepsin sen jälkeen kun nainen oli murtautunut yhteen huoneeseen The Colony -hotellissa.

Luann de Lesseps sai syytteet murtautumisen lisäksi muun muassa poliisin vastustamisesta ja lyömisestä, jotka ovat Yhdysvalloissa todella vakavia rikoksia. Pidätyksen jälkeen de Lesseps kirjautui vapaaehtoisesti kuntoutusklinikalle vieroitushoitoon saadakseen apua alkoholiongelmaansa. Tänä aikana hänen ystävänsä oli iskenyt silmänsä naisen ex-mieheen.

Luann de Lesseps on ollut People-sivuston mukaan murtunut kuullessaan miten hänen hyvä ystävänsä Ramona Singer on yrittänyt tapailla hänen entistä aviomiestään Tom D’Agostinoa sillä välin kun nainen on ollut vieroituksessa. Singer oli soitellut D’Agostinolle ja yrittänyt saada kutsua muun muassa hänen uudenvuoden juhliinsa samalla kun eron aiheuttamasta surusta kärsinyt de Lesseps on ollut kuntoutuksessa.

https://www.instagram.com/p/BkMHNXxHStQ/?hl=fi&taken-by=ramonasinger

https://www.instagram.com/p/Bj7ddsTAh2d/?hl=fi&taken-by=countessluann