Rosa-Maria Ryyti upea näky uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa usein upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo 32.000 seuraajaa.

👒

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Nyt Ryyti nähdään poseeraamassa Instagram-kuvassaan upeassa valkoisessa uimapuvussa, joka esittelee melkoisesti myös paljasta pintaa.

Taannoin Rosa-Maria Ryyti julkaisi itsestään Instagramissa myös kuvan, jossa missikaunotar poseerasi vaaleanpunaisessa uimapuvussa. Kuvansa yhteydessä hän onnitteli itseään syntymäpäivänsä johdosta ja vitsaili olevansa 24-vuotias plus pakkaus- ja postikulut.

Shake dreams from your hair. ✌🏽

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on