Hylätty kani aiheutti pommiuhan lentoasemalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoasemille ilmestyviin yksinäisiin laukkuihin suhtaudutaan ymmärrettävästi suurella varauksella. Onneksi Australian Adelaiden lentoasemalle taannoin hylätystä laukusta paljastui vaarattomampi yllätys.

Adelaiden lentoasemalle hälytettiin pommiryhmä naisten vessaan jätetyn yksinäisen laukun ansiosta. Pommin sijaan laukusta löytyi punaisiin valjaisiin puettu nuori kani. Poliisit kutsuivat paikalle eläinten hyvinvointijärjestö RSPCA:n edustajat, jotka ottivat kanin turvaan.

RSPCA:n edustajien mukaan kanikoiras oli selkeästi hyvin hoidettu ja koulutettu. Viranomaiset epäilevät omistajan olleen muuttamassa ulkomaille ja jättäneen kanin tarkoitukella julkiselle paikalle josta se löydettäisiin. Toisen teorian mukaan eläintä oltiin salakuljettamassa, mutta suunnitelmaan tuli muutoksia viime hetkellä.

Viranomaiset yrittävät ABC-uutissivuston mukaan parhaillaan selvittää, kuka kanin omistaja on. Pitkäkorva on toistaiseksi saanut lempinimen Boeing.

 

Is this some bunny that you used to know?AFP bomb appraisal officers were called to investigate an abandoned bag in…

Publiée par Australian Federal Police sur Mercredi 27 juin 2018