Pääse eroon huonon kumppanin karmasta – kokeile täysin uudenlaista deittiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä piirtää mielessään kaavan, jonka mukaan elämän tulee edetä. Kaavaan kuuluu myös ennalta tietynlaiset seikat täyttävä puoliso. Mikäli epäonnistuu rakkauselämässä kerta toisensa jälkeen, kannattaa ihannekumppanin määrittelyä muuttaa uudeksi.

Parinmuodostajat vinkkaavat Elite Dailyssa, että ihmisten kannattaa ottaa epäonnistuneista suhteista opikseen, jotta he eivät toista samoja virheitä uudestaan. Sinkkuna kannattaa deittailla eri tyyppisiä ihmisiä, jotta voisi ylipäätään löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Parisuhteen voi muodostaa parhaiten silloin, kun molemmat sen osapuolet ovat elämässään tasaisessa vaiheessa.

Parisuhteen tietää toimivan silloin, kun siinä on sopivasti säkenöintiä. Ei riitä, että kumppani täyttää kriteerit esimerkiksi ulkonäöllisesti. Hänen tulee kiinnostaa pitkällä tähtäimellä, eikä päätöstä voi muodostaa muutaman tapaamisen perusteella. Vaikka ihmiset etsivät jatkuvasti parempaa ja jännittävämpää ihmistä elämäänsä, kannattaa katsoa lähelle jos haluaa löytää pysyvämmän onnen. Parisuhteen muodostumiselle on annettava aikaa, eikä tulevaisuutta voi päättää muutaman viestin ja pikaisen näkemisen perusteella.