Kultainennoutaja kirmasi juoksumatolla – sää on liian sateinen lenkkeilyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotiin tulevat uudet vempaimet voivat joskus hämmentää lemmikkieläimiä, varsinkin jos ne ovat kovin suuria ja niissä on paljon liikkuvia osia. Eräs sellainen on juoksumatto, mutta useiden videoiden perusteella moni koira on kuitenkin oppinut juoksemaan sen päällä.

Nyt verkossa on alkanut uudelleen leviämään vanha YouTube-video, jossa nähdään miten kultainennoutaja juoksee juoksumatolla. Juoksumatto on sijoitettu talon ulkopuolelle, minkä ansiosta koira saa samalla raitista ilmaa kuluttaessaan energiaansa juoksumaton päällä.

Videosta päätellen sää on ollut koiran omistajan mielestä liian sateinen lenkille lähtemiseen. Koira ei näytä kuitenkaan löytävän mitään tekosyitä lenkin unohtamiselle, minkä vuoksi se juokseekin ilomielin juoksumatolla kun omistaja ei jaksa lähteä ulos raittiiseen ilmaan.