Harry Potter -tähti naimisiin – julkaisi upean hääkuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Matthew Lewis tunnetaan parhaiten hänen Neville Longbottomin roolistaan Harry Potter -elokuvissa. Me Before You -elokuvaa kaksi vuotta sitten tähdittänyt näyttelijä meni nyt tyttöystävänsä Angela Jonesin kanssa naimisiin.

28-vuotias Matthew Lewis vei kauniin Angela Jonesin vihille Italiassa. Mies julkaisi upean hääkuvan hänen sosiaalisen median kanavillaan ja vitsaili kuvan yhteydessä jääneensä paitsi hänen suosikkibändinsä Arctic Monkeysin keikasta, koska nainen pakotti hänet naimisiin samana päivänä.

Pariskunta tapasi People-sivuston mukaan 2016 vuoden tammikuussa Harry Potter -elokuvan juhlissa, joissa nainen oli töissä. He alkoivat tapailemaan toisiaan kuitenkin vasta heinäkuussa. Matthew kosi Angelaa Pariisissa Eiffel-tornissa viisi kuukautta myöhemmin.

🇬🇧🇺🇸

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on