Realitytähdet sittenkin kihloihin – pettämisestä huolimatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright.

Nyt myrskyisässä parisuhteessa eläneet Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovat menneet People-sivuston mukaan kihloihin. Pariskunta on ennen kihlautumista ehtinyt myös eroamaan kun kävi ilmi, että Jax oli pettänyt Brittanya useampaan otteeseen.

29-vuotias Brittany Cartwright on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen parisuhteessaan. Hän ei enää omien sanojensa mukaan edes pysty olemaan Jaxille mistään vihainen, koska ei vain pysty lopettamaan hymyilemistä. Pariskunta elää tällä hetkellä elämänsä onnellisinta aikaa ja on kertonut voivansa yhdessä erinomaisesti.

#nationalOOTDday

A post shared by Brittany Cartwright💋 (@brittany) on