Khloe Kardashian tiukassa asussa – raskaudesta ei jälkeäkään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattikoripalloilijana Ohion Clevelandissa pelaava Tristan Thompson ja Khloe Kardashian ovat muuttaneet heidän yhteisen True-tyttären kanssa kesäksi Los Angelesiin. Miehen on kerrottu pelkäävän Kardashianien reaktioita ja vastaanottoa, koska hän jäi hiljattain kiinni pettämisestä.

Khloe Kardashian näyttää olevan hyvin innoissaan siitä, että hän on päässyt palaamaan omille kotikonnuilleen. 33-vuotias tähti julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavalleen kuvan, jossa hän hehkuttaa onnellisena: ”Moms Home!!”.

Kuvassa Khloe Kardashian poseeraa tiukassa kirkkaan oranssissa shortsipuvussa, joka on Kanye Westin suunnitteleman seitsemännen Yeezy-malliston asu. Sama malli on nähty viime aikoina myös Kim Kardashianin yllä harmaana. Khloe osoittaa kuvalla, että hän on jo palautunut lähes entisiin mittoihinsa vaikka synnytyksestä on vain kolme kuukautta aikaa.

Moms Home!! Yeezy Season 7

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on