Koira yritti saada hevosta leikkimään – innokas yritys ei riittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläinmaailmassa nähdään epätavallisia ystävyksiä kun eri eläinlajien edustajat ovat ystävystyneet keskenään. Joskus tiiviin ystävyyssuhteen ovat muodostaneet jopa eläimet, jotka normaalisti olisivat toisilleen petoja ja saaliita.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska hevostallilla sattunut tilanne, jossa koira yritti ystäyvystyä hevosen kanssa. Koiralla on suuri punainen pallo, jonka kanssa se leikkii. Koira yrittää kaikilla keinoilla saada hevosta mukaan leikkeihin, mutta hevonen ei näytä innostuvan.

Koiran mielestä pallon perässä juokseminen näyttäisi olevan maailman hauskinta puuhaa, minkä vuoksi se ihmetteleekin hevosen nuivaa suhtautumista palloon. Koira yrittää lopuksi jopa syöttää palloa hevoselle, mutta se ei kuitenkaan koiran epäonneksi suostu syöttämään sitä koiralle takaisin.