Betoni nousi supersuosioon – trendikkäin lattiamateriaali juuri nyt

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Betoni on edullista ja kestävää materiaalia, jota on hyödynnetty kiven korvikkeena jo pitkään. Betonin pinta on kuivuttuaan tasainen, mutta sen ulkonäköä voi muuttaa erilaisten pintakäsittelytoimenpiteiden avulla. Nyt betonista on tullut yllättävän suosittu lattiamateriaali.

PureWow hehkuttaa betonin olevan samaan aikaan ekologinen, lämpöä säätelevä, vedenkestävä, allergiaystävällinen ja edullinen. Lisäksi betoni kestää lasten ja lemmikkieläinten aiheuttamia kulumia tehokkaasti. Betonia voi käyttää kaikissa kodin huoneissa.

Betonia voi kiillottaa tai tummentaa. Lisäksi sen pintaa voi muokata valuvaiheessa. Kokosimme Instagramista ideakuvia koosteeksi, mikäli harkitsee betonista valmistettavaa lattiaa kotiinsa.

I am sharing my kitchen of dreams with you tonight! I am hoping to replicate this one day in the future when we move house…it’s from @_designtales_ who I’ve shared before on my feed! I love the concrete floor, dark cabinets, wood and white walls 🖤 & I would add my French connection rug or a Persian one for a pop of colour! I also love that the units are on legs rather than flat to the floor. Do you like it?! . I wanted to start my feed off on a positive note before I share more doom & gloom 🤦🏽‍♀️😂 the middle little lady is better! I still feel really rough but the baby is even worse 👶🏽 the poor little lady came down hard with a high temp, shivers & projectile vomiting. The husband is outside now cleaning the car as it happened in there on my way to the doctors! She is in bed now but we know she will be up this evening 😩 that also means my first child free day in a week won’t be happening tomorrow & I am also starting my 3 month light therapy for my Psoriasis (skin condition). 😬 . Anyway I hope you are all having a lovely evening. I am going to end my day with some light relief in the form of Seven Year Switch! 😉 . . . #dreamkitchen #kitchendesign #concretefloor #inspiremyinstagram #inspire_me_home_decor #myhyggehome #hyggelig #interiorinspo #interiordecor #interiorblogger #interiorsblog #easter2018 #modernrustic #rustichomedecor #rusticdecor #myinterior #openplan #kitchendiner #diningtable #kitchendecor

A post shared by R E E N A (@hygge_for_home) on

Koffertje gepakt en bijna op weg naar Bergen aan Zee voor drie dagen. Hier wordt inmiddels hard geleerd voor economie ivm een herexamen as maandag, want zoals verwacht kon de vlag nog niet uit…maar hopelijk 29 juni wel! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #interiorphotography #interior4all #barnhouse #interiorinspo #oakbeams #interiorandliving #sharecomfy #interiørmagasinet #interiordetails #ourluxuryhome #interior_delux #delmittbilde #myinterior #interiormobil #interieuraddict #interiorrumah #inredningsinspiration #dittlillehjerterom #fireplace #mijnwestwingstijl #showhometop5 #scandinavianhome #roomhints #deelmijnwestwingstijl #nordicinspiration #concretefloor #instaliving #bolig #boligpluss #livingatno50

A post shared by Interior 🖤 (@livingatno.50) on

Новый реализованный проект от наших Итальянских коллег🇮🇹. Современно, легко и просто. Не мешающая над головой вытяжка… Качели… придают лёгкость пространству. Серый цвет пола абсолютно не тяготит. Кстати пол выполнен нашим материалом Microtopping HP Light Grey, столешница- Microtopping FC tortora . #miaconstruction #microtoppingrussia #mia_construction #кухня#kitchendesign #дизайнерам#архитекторам#дизайнкухни #полы #concretefloor#бетонныйпол #декоративныйбетон#сочи#краснодар#design#desighner

A post shared by Mia Construction (@mia_construction) on

Betonada classica Architect Orly Avital photo by @amitgosher

A post shared by Artan Betonada Studio (@betonada) on