Tässä vasta bikinivartalo! Geordie Shore -tähden kuntokuuri tuottanut tulosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison nähtiin keväällä myös Tahdon Hääpuvun- ohjelmassa, jossa nainen löysi itselleen ammattilaisten ja ystäviensä avulla näyttävän hääpuvun.

Realitykaunotar nähdään nyt seksikkäässä selfie-kuvassa, jonka nainen on itsestään napannut peilin kautta. 30-vuotias Vicky Pattison julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hänet nähdään kirkkaan punaisissa bikineissä.

Vicky Pattison alkoi reilu vuosi sitten julkaisemaan itsestään upeita kuvia, joissa kaunotar esitteli omaa muodonmuutostaan sitkeän laihdutusprojektin ja kuntokuurin jälkeen. Naisen motivaatiota terveellisempiin elämäntapoihin näyttää lisänneen entisestään se, että hän on menossa naimisiin John Noblen kanssa ensi vuonna.

Cos it’s coming home… #england Bikini @whitefoxboutique

A post shared by Vicky Pattison (@vickypattison) on