Pellolle ilmestyi härski viesti Donald Trumpille: ”блядь Trump”!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki eivät ole ottamassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia kotimaahansa avosylin vastaan. Esimerkiksi Iso-Britanniassa kohupresidentin vierailua on protestoitu mitä huomiota herättävimmin keinoin.

Englannin Buckinghamshiressä sijaitsevan maatilan pellolle ilmestyi taannoin epätavallinen peltokuvio. Kyseessä on ympyrä, jonka keskellä lukee ”блядь Trump”.

блядь on venäjänkielinen karkea kirosana, joka on tullut tutuksi esimerkiksi monista internet-meemeistä. Peltokuvion viesti kääntyykin vapaasti suomennettuna muotoon ”Trump v*ttuun”.

The Drum -lehden mukaan viestin takana on mainostoimisto The Tenth Man, ja sen inspiraationa toimi Lontoon taivaalla lennätettävä Trump-vauva. Buckinghamshiressä sijaitsevan pellon pitäisi olla juuri Donald Trumpin lentoreitin alapuolella.