Jasper Pääkkönen juhli Hollywood-elokuvaansa New Yorkin ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen edusti upeasti Cannesin elokuvajuhlilla yhdessä supertähtien kanssa. Pääkkönen näyttelee yhtä pääosaa Spike Leen ohjaamassa suuren budjetin BlacKkKlansman-elokuvassa.

Kuva: Blackkklansman-elokuvan traileri

Eilen BlacKkKlansman-elokuvan ensi-iltaa juhlittiin New Yorkissa, jossa juhlapaikkana toimi BAM Harvey Theatre. Mukana oli luonnollisesti myös Pääkkönen, joka asteli punaiselle matolle yhdessä muiden elokuvatähtien kanssa. Jasper oli pukeutunut valkoisiin tennareihin, valkoiseen kauluspaitaan ja pikkutakkiin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kriitikot ja elokuvalehdet ympäri maailmaa ovat kehuneet BlacKkKlansman-elokuvaa ja monet ovat maininneet erityisesti Jasper Pääkkösen, jota ei kriitikoiden mukaan uskoisi elokuvassa suomalaiseksi.

Taannoin myös elokuva-alan arvostetuin lehti Variety ylisti elokuvaa. Cannesin elokuvajuhlilla ohjaaja Spike Lee sai ensi-iltanäytöksen jälkeen yleisöltä peräti kuuden minuutin aplodit. Elokuva saa virallisen ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. elokuuta 2018.