Kilpikonna jahtasi ruohonleikkuria – etsi itselleen kumppania?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilpikonnia pidetään oikeana hitauden esikuvana, minkä vuoksi niiden ei ajatellakaan olevan kovin uhkaavia. Kilpikonnat osaavat kuitenkin toisinaan yllättää omalla ketteryydellään ja sinnikkyydellään.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa perheen lemmikkikilpikonna on kiinnostunut ruohonleikkurista. Videolla nähdään miten mies ajaa nurmikkoa työnnettävällä ruohonleikkurilla samalla kun kilpikonna yrittää saada sitä kiinni.

Videolla nähdään miten suloisesti hidas kilpikonna yrittää ajaa ruohonleikkuria takaa. Oveluutensa ansiosta se on toisinaan saanutkin ruohonleikkurin kiinni ja yrittänyt kiivetä sen päälle. Kilpikonna on kenties ajatellut ruohonleikkurin olevan mahdollinen kumppaniehdokas sille.