Solar Sound Festival käynnistyy perjantaina – Stara VIP lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon noussut Solar Sound Festival järjestetään jälleen tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Lipunmyynti on ennätysvauhdissa ja enteilee ainakin loppuunmyytyä lauantain festivaalipäivää.

Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin kaupunkifestivaali Solar Sound Festival juhlitaan Seinäjoen Kirkkokadulla 3. – 4. elokuuta. Tapahtuma oheistapahtumineen tavoittelee jälleen kahden päivän aikana yli 22.000 kävijää.

Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara

Merkittävä tekijä lipunmyynnin kannalta on ollut Cheekin saapuminen lauantain pääesiintyjäksi. Hän esiintyy Solar Soundissa ensimmäistä ja uran lopettamispäätöksen myötä toistaiseksi myös viimeistä kertaa. Cheek on ilmoittanut lopettavansa uransa 25. elokuuta jo loppuunmyytyihin konsertteihin Lahdessa.

Lauantain festivaalipäivän liput jo lähes loppuunmyyty. Stara VIP -liput on jo lähes kokonaan loppuneet ja lauantain tavallisista päivälipuista on tässä kohtaa viikkoa myyty jo yli 90 prosenttia.

– Tämän vuoden festivaalin lipunmyynti on ollut odotetusti erittäin kiivasta. Festivaalin lauantaipäivä myytiin loppuun viime kesänäkin, joten uskomme erittäin positiivisesti siihen, että lauantaista tulee tänäkin vuonna loppuunmyyty. Koko tapahtumaviikonloppua katsoen, myös yleisötavoitteen ylittäminen näyttää hyvin mahdolliselta, promoottori Tommi Mäki kertoo.