Seniorit ja juniorit ilmaiseksi Weekend Festivaleille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä ensi viikon lopulla 17. – 19. elokuuta järjestettävä Weekend Festival on päättänyt tarjota vapaan sisäänpääsyn kaikille yli 69-vuotiaille ja alle 10-vuotiaille musiikin ystäville.

– Mielestämme musiikki kuuluu kaikille. Haluamme tarjota niin lapsille kuin vanhemmille musiikkidiggareille mahdollisuuden kokea jotain, mihin ei muuten tulisi lähdettyä. Nykyajan popmusiikin ei tarvitse olla yksinomaan nuorisolle suunnattua, ja siksi toivotamme yli 69-vuotiaat ja alle 10-vuotiaat meille tervetulleiksi, toteaa Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Vapaa pääsy on suunnattu kaikille tänä vuonna vähintään 69 vuotta täyttäville. Lisäksi ennen festivaalin alkua enintään 10 vuotta täyttäneet pääsevät tapahtuman ilmaiseksi huoltajan seurassa. Vapaaliput ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan Helsingin Rautatieaseman WKND-pisteeltä 13. elokuuta alkaen maanantaista torstaisin kello 14.00 – 20.00 sekä perjantaina kello 12.00 -20.00.

Seitsemättä kertaa järjestettävään Weekend Festivaliin Hietaniemen uimarannalle Helsinkiin saapuvat esiintymään esimerkiksi supertähdet David Guetta, Martin Garrix, Harwell, Macklemore, 6ix9ine, brittiläinen elektronisen tanssimusiikin legenda The Prodigy sekä Axwell & Ingrosso, KSHMR, Galantis, Dennis Lloyd, Desiigner, Lil Xan ja Lil Yachty, Don Diablo, R3HaB, Showtek, Zhu ja Vesta.