Valtava räjähdys mootttoritiellä Italiassa – kaasurekka törmäsi traagisin seurauksin

Ohhoh! · Stara.fi

Italian Bolognassa on tapahtunut onnettomuus, jossa kaasurekka räjähti moottoritiellä tuhoisin seurauksin. Italian viranomaisten tietojen mukaan ainakin kaksitoista ihmistä menehtyi onnettomuudessa. Lisäksi onnettomuuden näyttämönä toiminut moottoritie sortui kymmenien metrien matkalla.

Valvontakameroiden videolta nähdään, että onnettomuus tapahtui, kun kaasulastissa ollut säiliörekka törmäsi suurella nopeudella moottotitiellä seisseeseen rekkajonoon. Onnettomuusrekka syttyi välittömästi tuleen, mutta varsinainen räjähdys tapahtui kuitenkin vasta hetkeä myöhemmin.

Räjähdykseen mennessä autot olivat ehtineet jo poistua palavan kaasurekan välittömästä läheisyydestä, mutta siitä huolimatta uusilta kuolonuhreilta ei säästytty. Onnettomuuden syytä tutkitaan.