Känniääliön tötöily pysäytti Tokion junaliikenteen – pää jäi jumiin penkin alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanin pääkaupunki Tokion rautatieverkosto on yksi maailman suurimmista ja vilkkaimmista. Elokuun alussa Tokion junaliikenteen päälinja seisoi tunnin ajan, koska humalainen mies onnistui tunkemaan päänsä junavaunun penkin alle.

Yamanoten linjaa pitkin kulkeva juna pysähtyi kahden aikaan iltapäivällä Hamamatsuchon asemalle. Junan kyydissä ollut viisikymppinen mies menetti tasapainonsa ja kaatui. Hänen luiskahti junavaunun penkkien alle, eikä saanut päätään enää penkin alta pois. Se oli jumissa.

Matkustajat ottivat konduktööriin yhteyttä ja paikalle soitettiin pelastusviranomaisia. Penkki irroitettiin ja mies saatiin ehjänä pois pinteestä. Hän oli humalassa.

Kömmähdys vaikutti arviolta noin 17.000 junaa odottaneen ihmisen arkeen, SoraNews24 uutisoi.