Neljäskin XXXTentacionionin ampumisesta epäilty pidätettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on pidättänyt neljännen räppäri XXXTentacionin ampumiseen liitetyn miehen. Vangittu on 20-vuotias Trayvon Newsome.

Newsome antautui TMZ:n mukaan itse poliiseille asianajajansa kautta. Hän on vangittuna Floridan Broward Countyssä ensimmäisen asteen murhasta ja aseellisesta ryöstöstä epäiltynä.

Poliisit ovat aikaisemmin pidättäneet Dedrick Williamsin, Michael Boatwrightin ja Robert Allenin. Silminnäkijöiden lausuntojen perusteella XXXTentacionin ampuivat Newsome ja Boatwright, mutta Floridan lain mukaan kaikkia neljää epäiltyä saatetaan syyttää tähden murhasta.

XXXTentacion, oikealta nimeltään Johseh Onfroy, kuoli ryöstön yhteydessä kesäkuussa floridalaisen moottoripyöräliikkeen edessä. Aseistautuneet miehet ampuivat räppärin ja pakenivat paikalta 50 000 dollarin kanssa.