Lautalasti levisi tielle – poliisi riensi heti kantoavuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhteiskunnan turvallisuudesta ja järjestyksestä vastaava poliisi on paljon muutakin kuin siniseen univormuun pukeutunut viranomainen. Kyseessä on usein kutsumusammatti, jolloin poliiseille on tärkeintä ihmisten auttaminen ja heistä huolehtiminen.

Nyt eräs amerikkalainen poliisi on saanut kiitosta tilannetajustaan. Netissä leviää video, jolla nähdään poliisin pyyteetön halu auttaa pulassa olevaa miestä. Miehen avolavalla ollut kuorma on pudonnut tielle.

Poliisi auttaa miestä nostamaan maahan pudonneita rakennuslevyjä takaisin auton lavalle. Sen sijaan, että poliisi olisi ryhtynyt moittimaan miestä esimerkiksi avolavan kiinnitysten pettämisestä, on hän ryhtynyt auttamaan henkilöä. Esimerkillistä toimintaa.