Jasper Pääkkönen juhli Hollywood-elokuvansa ensi-illassa – upea mallirakas kainalossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen on tehnyt historiaa, kun hän on mukana merkittävässä roolissa tänään ensi-iltansa Yhdysvalloissa saavassa Spike Leen ohjaamassa BlacKkKlansman-elokuvassa. Nyt elokuvan virallista ensi-iltaa on juhlittu näyttävästi Los Angelesissa.

Jasper Pääkkönen oli luonnollisesti yksi illan päätähdistä, ja hän asteli ensi-iltajuhlien punaiselle matolle mallityttöystävänsä Alexandra Escatin kanssa. Heidän lisäkseen juhlimassa nähtiin koko joukko viihdealan supertähtiä. Spike Leen lisäksi paikalla olivat muun muassa Kelly Rowland, Dave Chappelle, Terry Crews ja Laura Harrier.

Kriitikot ja elokuvalehdet ympäri maailmaa ovat kehuneet BlacKkKlansman-elokuvaa ja monet heistä ovat maininneet erityisesti Jasper Pääkkösen, jota ei kriitikoiden mukaan uskoisi elokuvassa suomalaiseksi. Taannoin myös elokuva-alan arvostetuin lehti Variety ylisti elokuvaa. Cannesin elokuvajuhlilla ohjaaja Spike Lee sai ensi-iltanäytöksen jälkeen yleisöltä peräti kuuden minuutin aplodit.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash