Nainen pakeni poliiseja – lehmät auttoivat kiinniotossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan Sanfordin poliisihelikopteri on kuvannut tilanteen, jossa nainen pakeni viranomaisia lehmäaitauksen läpi. Yllättäen 16 karjaan kuulunutta eläintä auttoi poliisia naisen kiinni ottamisessa. Lehmät jahtasivat pakomatkalla olleen rikollisen suoraan poliisien syliin.

Associated Press kertoo, että Jennifer Anne Kaufman -niminen nainen oli ollut poliiseja karkuun ajaneessa ajoneuvossa. Koirapartio sai nopeasti kiinni toisen autossa olleen henkilön. Kaufman onnistui kuitenkin juoksemaan pidemmälle.

Naisen pakomatka kulki lehmien aitauksen läpi. 16 lehmää jahtasi tunkeilijan aitauksen laidalle, jossa naista vastassa oli joukko poliiseja. Helikopterista annettiin viranomaisille tietoa, että lehmät olivat auttaneet takaa-ajossa. Kaufman on pidätetty viranomaisten vastustamisesta ja huumausainerikoksesta.