Uutuuspeili skannaa alastoman vartalon – kertoo myös painon ja rasvaprosentin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Peilin väitetään kertovan totuuden ihmisten vartaloista, mutta aina se ei pidä paikkaansa. Nyt on kuitenkin kehitetty uutuuspeili, joka kertoo miltä vartalo todellisuudessa näyttää. Kyseessä on nimittäin laite, joka skannaa alastoman vartalon ja tekee siitä 360 asteen kolmiulotteisen kuvan.

Splash

The Naked Labs -peiliskannerit käyttävät lasereita ja kolmiulotteisia kuvia ottavia kameroita saadakseen peilin edessä seisovasta inhorehellisen skannauksen. Se kertoo kuvan lisäksi painon ja rasvaprosentin.

Esimerkiksi painon pudotuksesta haaveileville on tarjolla sovellus, joka kiteyttää pitkän aikavälin muutoksen helposti ymmärrettävään muotoon. Maailman ensimmäiseksi kotikäyttöiseksi ihmisten 3D-skanneriksi nimetty laite maksaa 1.395 dollaria, eli noin 1.100 euroa.

Splash