Blac Chynan asuvalinta pysäyttää – takapuoli kuin täysikuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna sai runsaasti julkisuutta ollessaan parisuhteessa Rob Kardashianin kanssa. Pariskunta sai jopa omaa nimeä kantavan realityohjelman, jonka tuotanto lopetettiin riitaisan eron takia. Liitosta jäi yksi tytär ja kasa oikeustaisteluja.

Kun Rob & Chyna -televisiosarja lopetettiin, aloitti E! -viihdeyhtiö uuden Kylie Jennerin tähdittämän Life of Kylie -nimisen televisiosarjan. Blac Chyna katkeroitui ja väitti, että Kylie Jennerin sarja vei hänen kuuluisuutensa ja tienestinsä Blac Chynan nenän edestä. Nyt nainen yrittää saada huomiota sosiaalisessa mediassa paljastelevilla otoksillaan.

Nainen esittelee Instagramissa paljaita pakaroitaan, joiden muoto on kuin toisesta todellisuudesta. On vaikea uskoa, että naisen peppu olisi luomua. Ainakin sillä saa kerättyä runsaasti kehuja, sillä kuvaa on tykätty muutamassa päivässä yli 303.000 kertaa.

💲avage

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on