Studio Julmahuvi palaa tänään televisioon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Studio Julmahuvi muodostui 1990-luvulla yhdeksi Suomen historian ikonisista komediasarjoista, jonka hahmoista muistetaan erityisesti Touko Pouko, Nanook ja Die Kuhe. Sarja voitti Venla-palkinnon vuonna 1998.

Tänään maanantaina ohjelma tekee paluun televisioon. Yleisradio esittää sarjan ensimmäisen jakson kello 21.25 alkaen TV2-kanavalla.

Kuva: Pasi ja Anssin musiikkivideo

Tommi Korpela, Jukka Rasila, Janne Reinikainen, Petteri Summanen ja Jani Volanen eivät palaa Studio Julmahuvin merkeissä ainoastaan televisioon, sillä sarja on tästä päivästä lähtien katsottavissa vuoden ajan myös YLE Areenassa. Jaksot voit katsoa tästä linkistä.

Hittisarjan tähtiä on nähty vaihtelevasti julkisuudessa myös sarjan ulkopuolella. Kerroimme helmikuussa miten Studio Julmahuvista tuttu saksalainen Die Kühe -etsiväkaksikko Dieter ja Berner esiintyivät Pasi ja Anssi -duon musiikkivideolla.