Realitytähdet avasivat ravintolan – viimein yhteinen bisnes

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa. Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Ravintoloiden henkilökunta on noussut kuuluisuuteen suosion myötä. Nyt sekä Tom Sandoval että Tom Schwartz ovat astumassa ravintolabisnekseen mukaan.

Lisa Vanderpumpilla on West Hollywoodin alueella Los Angelesissa kaksi suosittua ravintolaa nimeltään SUR ja PUMP. Nyt samalle alueelle on avattu Tom & Tom -niminen ravintola. Sandoval ja Schwartz ovat haaveilleen yhteisestä bisneksestä jo pitkään, mutta herrojen ideoiden toteuttaminen on nyt tullut toteen.

Kaksi veitikkaluonteista miestä ovat Tom & Tom -ravintolan vetovastuussa. Ravintola tarjoilee drinkkien lisäksi pikkupurtavaa, Bustle uutisoi. Vanderpump Rules -sarjaa on esitetty viisi tuotantokautta.

This Thursday!! @tomtom @lisavanderpump @twschwa

A post shared by Tom Sandoval (@tomsandoval1) on