Hämmentävä näky! Rekka katkesi kahtia keskellä New Yorkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoillessa voi sattua lähes mitä tahansa, mutta eräs rekkakuskin tuskin töihin lähtiessään arvasi mitä hänelle tulee tapahtumaan iltapäivällä. Hän oli nimittäin ajamassa keskiviikkona kello 14.00 aikaan Yhdysvalloissa New Yorkin Brooklynissä, kun rekan vaunu katkesi keskeltä.

Splash
Splash
Splash

Sokerilastissa olleen rekan kantokyky ei jostain syystä ilmeisesti riittänyt lastin painolle, jolloin tukirakenteet antoivat periksi keskellä risteystä kaupungin vilkaassa keskustassa.

Chicagosta lähteneen rekka-auton matka päättyi Brooklynissä Flatbush Avenuen ja Tillary Streetin risteykseen. Rekalla olisi ollut enää vajaa 20 kilometriä määränpäähän, mutta nyt matka katkesi yllättäen kesken. Onnettomuuden takia tie jouduttiin sulkemaan liikenteeltä tuntikausiksi.