Shokkikäänne! Ihmis-Ken poistettiin Big Brother -talosta: ”Syy liian raju esitettäväksi televisiossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmis-Ken, eli 34-vuotias brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, muokkaa aktiivisesti kehoaan kauneusleikkausten ja korsettitreenin avulla. Kerroimme aiemmin miten hän laihdutti 13 kiloa ja suuntasi sen jälkeen Britannian Big Brother -taloon viikko sitten alkaneelle julkkiskaudelle.

Nyt ohjelmassa on tapahtunut todellinen yllätyskäänne, sillä Ihmis-Ken on poistettu talosta. Hänet pyydettiin päiväkirjahuoneeseen, josta mies ohjattiin ulos koko talosta. Suurimman hämmennyksen on kuitenkin aiheuttanut ohjelman tuotantotiimi, joka ei ole suostunut paljastamaan miksi Alves poistettiin talosta. Siksi huhumylly pyörii parhaillaan kiivaana sosiaalisessa mediassa.

Splash

The Sun -lehden mukaan talosta poistamisen syy olisi ollut jotain sellaista mitä ei voida esittää televisiossa nyt eikä jatkossakaan ja että siksi mies oli pakko poistaa talosta. Jo ennen poistamista Alves ärsytti katsojia rasistisiksi tulkituilla kommenteillaan, joista tuli televisioyhtiölle yli tuhat valitusta.

Yli 60 kertaa plastiikkakirurgin toimenpiteisiin turvautunut Rodrigo Alves kertoi aiemmin sosiaalisessa mediassa laihtuneensa kahden kuukauden ketogeenisen dieetin avulla. Mies vietti koko viime kesän Marbellan kodissaan, mutta matkusti pari viikkoa sitten Lontooseen osallistuakseen julkkisten Big Brotheriin.