Marika Fingerroos alastomana somessa – koettelee sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Nyt Marika nähdään koettelemassa Instagramin sääntöjen rajoja, sillä hän on julkaissut itsestään muiden rohkeiden kuvien lisäksi myös täysin alastomana. Kuvatekstin perusteella otos on osa aikoinaan Hymy-lehteen otettua kuvasarjaa. Sen myötä Marika toivotti seuraajilleen ihanaa pikkulauantaita, eli keskiviikkoa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

#hymy #hymylehti @karipekonen

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

#tanline #sunshine Os. Ainut mitä tääl on perseestä on mäkäräiset😐

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

Mä nautin ☀️♥️

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on