Poliisi etsii mysteerinaista – soitti ovikelloa puolipukeissa ja käsirauta ranteessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi tutkii erikoista tapausta, jossa useiden kotien oville ilmestyi hätää kärsivän oloinen nainen. Tunnistamaton nainen oli vähissä vaatteissa ja hänen ranteestaan roikkui käsiraudoiksi uskottu esine.

Mysteerinainen ilmestyi Texasin Montgomeryssä sijaitsevan omakotitalon ovelle aamuyöstä. Kodinomistajan avatessa oven soittaja oli kuitenkin jo kadonnut yön pimeyteen.

Ovikellon valvontakamera paljasti naisen olleen paljain jaloin ja pukeutuneen vain isokoiseen t-paitaan. Hänen oikean käden ranteessaan roikkuivat käsiraudat. Poliisin mukaan naisen kuvaus ei ole ainakaan toistaiseksi sopinut alueella kadonneeksi ilmoitettuihin henkilöihin.

ABC-uutissivuston mukaan nainen vieraili myös monien muiden naapuruston kotien ovilla. Hän kuitenkin ehti kadota paikalta aina ennen oven avaamista.

 

The Montgomery County Sheriff's Office is investigating the suspicious incident that occurred in Montgomery, Texas. Please share this post so it can be monitored by law enforcement. If you have any information regarding this or if you know the woman or if yoy are the woman in the pictures please contact us.Lieutenant Scott SpencerMontgomery County Sheriff's Office

Publiée par Montgomery County Sheriff's Office sur Dimanche 26 août 2018