Antti Tuiskun tyttöystävä teki abortin: ”Ei mitään mahdollisuutta keskustella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Antti Tuisku on parhaillaan pitkällä tauolla, mutta tänään ilmestyvässä Antti Tapani -elämäkerrassa kerrotaan yksityiskohtaisesti hänen uransa kulissien takaisesta elämästään. Kirjassa kerrotaan muun muassa Antti Tuiskun selästä löytyneestä kasvaimesta, mutta myös yllättävästä abortista.

Tammerfest 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara

Nuoruudessaan Antti Tuiskusta oli tuoreen elämäkertansa mukaan tulla yllättäen perheenisä. Tuolloin vielä kotikaupungissaan Rovaniemellä asuneen nuoren miehen seurustelusuhde päättyi toisen osapuolen päätöksestä. Pari viikkoa myöhemmin tyttö kertoi Tuiskulle olevansa raskaana, mutta väitti ettei tämä ollut lapsen isä.

– Ensimmäinen ajatus ei silti ollut, että tämäpä kauheaa, nyt heti abortti. Pikemminkin mietin, että tämähän voi olla siistiä. Että tällaiseen suuntaan mun elämä nyt sitten menee, Antti Tuisku kertoo tuoreessa kirjassaan.

– Mutta sitten hän lisäsi, että joo, ei tää lapsi ole sun. Näin hän vaan totesi asian baarin lattialla ja lähti. Ei selityksiä, ei mitään mahdollisuutta keskustella.

Tammerfest 2016, Antti Tuisku, Kuva: Stara

Tuisku uskoi tyttöystävän olleen uskoton tai vaihtoehtoisesti olevansa itse lapsen isä. Lopulta keskustelujen jatkuttua tyttöystävä päätti tehdä abortin. Totuus tilanteesta selvisi vasta useiden vuosien kuluttua, kun tyttöystävä vahvisti lapsen olleen Tuiskun.