Deittihuijari jäi viimein kiinni – pakeni usein treffeiltä maksamatta

Lifestyle Ohhoh! · Tim Isokivi

Deittisovelluksissa tapaamiaan naisia huijannutta miestä saattaa odottaa pitkä kakku. Juoksuruokadeittiailijaksi kutsuttu mies pakotti lukuisat naiset maksamaan hänen omat annoksensa ravintoloissa.

Paul Gonzales vei naiset treffeille ravintoloihin, joissa hän tilasi useita kalliita ruoka-annoksia. Kesken kaiken mies esitti joutuvansa poistumaan hätätapauksen vuoksi. Hän jätti treffikumppanit maksamaan jopa satojen dollarien ateriat ja juomat.

10 rikoksesta syytetty Gonzales onnistui USA Today -sivuston mukaan välttymään laskujen maksamiselta jopa 950 dollarin edestä. Kahdeksassa tapauksessa naiset maksoivat ruoat, kahdessa puolestaan ravintola suostui hyvittämään uhrien laskun.

Gonzalesia syytetään muun muassa useasta kiristyksestä ja kiristyksen yrityksestä sekä varkaudesta. Mikäli mies tuomitaan, saattaa häntä odottaa jopa 13 vuoden tuomio. Gonzales on itse kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.