60-vuotias Madonna julkaisi rohkean kuvan – riisui kuvaa varten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuussa 60 vuotta täyttänyt popin kuningatar Madonna on yllättänyt viime vuosien aikana muuttuneella ulkonäöllään. Fanit ovat huomanneet, että nainen on ottanut kasvoihinsa täyteaineita, ja laulaja näyttääkin haluavan vanheta omalla tyylillään.

Nyt tähti päätti jakaa sosiaalisessa mediassa oman alusvaatekuvansa. Madonna jakoi Daily Mail -sivuston mukaan hänen Snapchat-kanavallaan suttuisen peilin kautta otetun kuvan, jossa nainen poseeraa valkoisissa pitsialusvaatteissa.

60-vuotias tähti ei ole koskaan häpeillyt esitellä omaa vartaloaan eikä näytä tekevän sitä vieläkään. Madonna on aiemmin pitämissään puheissa kritisoinut Hollywoodia ja musiikkialaa siitä, että naisten vanhenemista pidetään syntinä. Nainen itse ei kuitenkaan edelleenkään peittele omaa vartaloaan tai häpeile kertyneitä vuosia.

#Madonna#

A post shared by Elias Roberto Molina Benimeli (@molinaeliasroberto) on