Poliisi takavarikoi kuusi kiloa huumeita – olikin pelkkää sokeria

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinassa työskentelevät viranomaiset tiedottivat viime kuussa tehneensä suuren fentanyyli-huumausaineen takavarikon. Wilmingtonilaisesta asunnosta takavarikoitiin yhteensä kuusi kiloa valkoista jauhemaista ainetta.

Poliisit tiedottivat huumausaineen katukauppa-arvon olleen noin kaksi miljoonaa dollaria. Ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun rikoslaboratorion tutkimukset paljastivat, että aine olikin tavallista taloussokeria. Pikatesti oli näyttänyt väärin, The Smoking Gun uutisoi.

Aineelle suoritettu kenttätesti oli osoittanut sen olleen pahamaineista huumausainetta. Nyt poliisiviranomaiset tutkivat asiaa ja pikatestejä valmistava yritys on liittynyt selvitykseen mukaan. Poliisin suorittaman peitetehtävän avulla pidätetyt henkilöt on nyt vapautettu.

Poliisi