Diileriparin älynväläys – muuttivat keittiönsä ikkunan huumekaupan noutoluukuksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noutoluukuilta haetaan yleensä pikaruokaa ilman, että tarvitsee nousta autosta. Nyt floridalainen pariskunta on keksinyt hyödyntää samaa ideaa huumeiden välittämisessä. He tekivät ajokaistan kotinsa keittiön ikkunalle.

Ocalan alueella oli tapahtunut lyhyen jan sisälllä runsaasti yliannostuksia. Syynä oli fentanyylilla päällystetty heroiini. Poliisi ryhtyivät tutkimaan huumekauppaa tarkemmin ja kiinni jäi paikallinen pariskunta. Kaksikko oli myynyt huumausaineita ammattimaisesti ja rakentaneet niitä varten jopa oman noutoluukun.

Pariskunnan keittiön ikkuna oli muutettu myyntiluukuksi, jotta asiakkaat eivät herättäisi liikaa epäilyksiä kodin sisään ja ulos rampatessaan. He myivät ikkunan kautta huumeita ajoneuvoilla alueelle saapuneille. Asiasta uutisoi Fox News.

Poliisi