Uskomatonta! Kauppias liimasi kaloille askartelusilmät – että näyttäisivät tuoreilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuwaitissa sijaitseva kalakauppa on suljettu sen suorittaman vilunkipelin vuoksi. Kalakauppias oli nimittäin liimannut myymilleen tuotteilleen tekosilmät, jotta kalat näyttäisivät tuoreemmilta tiskissä. Samanlaisia silmiä saa askartelukaupoista.

Kuwaitilainen sanomalehti Al Bayan on julkaissut kuvan askartelusilmillä varustetusta kalasta. Muovisilmän tarkoituksena on saada kala näyttämään vastapyydeltä ja siten houkuttelemaan asiakkaita tekemään ostopäätöksen. Todellisuudessa kalan silmä on samea.

Kalakauppa suljettiin kohun seurauksena. Tuoreen kalan silmä on kostea, kirkas ja ulkoneva. Kalan tuoreuden voi havaita myös punaisista kiduksista. Lisäksi tuore kala haisee puhtaalle ja raikkaalle.