StaraTV Score Gamescom-pelimessuilla: Esittelyssä F1 2018 ja State of Decay 2

Digi Pelit Score TV Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV:n peliohjelma Score on parhaillaan Saksan Kölnissä tutustumassa maailman suurimpiin lukeutuviin Gamescom-pelimessuihin. Ohjelman tuotantokausi käynnistyy, kun pelihuumassa häärivät Timo Repo ja Niki Räty tutustuvat ensimmäisessä jaksossa autopelien uutuuksiin.

Haastattelussa nähdään muun muassa F1 2018 -pelin ohjaaja Lee Mather, joka kertoo omasta pelitaustastaan ja pelinsä uusista ominaisuuksista. Uudessa pelissä pelaaja joutuu tulemaan toimeen myös median kanssa. Lisäksi peliohjaaja kommentoi Kimi Räikköstä ja Lewis Hamiltonia.

Lisäksi haastattelussa on State of Decayn markkinointipäällikkö Brandon Welsh, joka kertoo State of Decay 2 -pelin uusista ominaisuuksista.