Ystävä John Legend paljastaa – Kanye Westin presidenttihaaveet eivät ole vitsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen räppäri Kanye West on ilmoittanut aikovansa Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaaksi. Monet ovat ajatelleet puheen olevan vain mielenterveysongelmista kärsivän miehen maanisen vaiheen tuotosta, mutta ystävät kertovan hänen olevan tosissaan.

Kanye Westin ystävä John Legend uskoo Kim Kardashianin aviomiehen presidenttihaaveiden olevan totisinta totta. Kanye West on puhunut presidenttitaistoon osallistumisesta vakavasti niin moneen eri otteeseen, että se ei voi olla pelkkä vitsi.

Legend kertoo Dan Woottonin haastattelussa, ettei usko miehen edustavan kumpaakaan Yhdysvaltain suosituimpia puolueita, demokraatteja tai republikaaneja. Sen sijaan Kanye Westin otaksutaan osallistuvan ehdokkaaksi itsenäisenä edustajana.

Yksi syy Kanye Westin presidenttihaaveisiin löytyy nykyisestä Yhdysvaltain presidentistä Donald Trumpista. West on sanonut, että mikäli Trump kykenee tehtävään, pystyisi myös hän voittamaan vaalit ja toimimaan vaativassa virassa.

Legendin mukaan West on yksi kaikista rehellisimmistä julkkiksista maailmassa, CNN uutisoi.