Eläinlääkärin karmiva paljastus: Ihmiset hylkäävät lemmikkinsä tärkeimmällä hetkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisen lemmikin omistajan täytyy kohdata jossain vaiheessa tilanne, kun lemmikki kuolee. Usein lemmikki sairastuu tai vammautuu siten, että ainoaksi vaihtoehdoksi jää rakkaan lemmikin vieminen eläinlääkärille lopetettavaksi. Nyt Jessi Dietrich on paljastanut Twitterissä karmaisevan seikan.

Dietrich kertoo päivityksessään kysyneensä eläinlääkäriltä mikä tämän ammatissa oli vaikeinta, ja vastaus järkytti häntä syvästi. Monet eläinomistajat hylkäävät nimittäin rakkaan eläinystävänsä juuri silloin, kun eläimet tarvitsisivat ihmisiä kaikkein eniten.

– Kysyin eläinlääkäriltä mikä oli hänen työssään vaikeinta. Hän kertoi, että eläinten lopettaminen, koska 90 prosenttia eläinten omistajista ei halua olla samassa huoneessa, kun eläin saa lopetuspiikin, Jessi Dietrich kertoi.

Rakkaiden ihmisten hylkäämät eläimet elävät tästä syystä usein elämänsä viimeiset minuutit kauhuissaan sen sijaan että ne tuntisivat olevansa rakastettuja perheenjäseniä.

– Eläinten viimeiset hetket ovat usein kauhun sekaisia, kun ne vilkuilevat ympärilleen yrittäen löytää omistajiaan. Se mursi minut, Dietrich jatkoi.