Viimeinkin! McDonald’s jakaa Big Mac -kastiketta – vain nopeimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

McDonald’sin legendaarista Big Mac -hampurilaista on myyty jo 50 vuoden ajan, ja se on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten suosikkina. Juhlavuoden kunniaksi McDonald’sit jakavat nopeimmille muutamia harvinaisia pulloja Big Mac -kastiketta perjantaina 21. syyskuuta.

Kastikepulloja jaetaan nopeimmille Big Mac -aterian ostajille 10.30 alkaen. 50-vuotisjuhliaan viettävän kolmikerroksisen hampurilaisen kehitti yhdysvaltalainen McDonald’s-yrittäjä Jim ”MJ” Delligatti, joka loi Big Macin vuonna 1967 silloisen ravintolansa aikuisia asiakkaita ajatellen.

– Haluamme Big Macin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden saada Big Mac -kastiketta pullossa kotiin. Kastike ei tule myyntiin ravintoloihin tai vähittäistavarakauppoihin, kertoo McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström.

Hampurilaisesta tuli menestys ja se ilmestyi McDonald’s-ravintoloiden viralliselle ruokalistalle vuonna 1968. Suomessa herkku on ollut myynnissä yli kolmekymmentä vuotta, ensimmäisen McDonald’s-ravintolan avaamisesta lähtien. Big Mac on tunnettu erityisesti salaisella reseptillä valmistetusta Big Mac -kastikkeesta.