Raju välikohtaus 6ix9inen keikalla – kohuräppärin kimppuun hyökättiin lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin vieraillun ja lukuisista rikoksista syytetyn räppäri 6ix9inen keikalla todistettiin rajua tilannetta fanin yllätettyä hänet lavalla. Väkivaltaiseksi yltynyt välikohtaus tapahtyi tähden esiintyessä torstaina Moskovassa.

Yleisössä ollut mies kiipesi lavalla kesken 6ix9inen esiintymisen ja juoksi räppäriä kohti. Hän kaatoi tähden maahan ja yritti tämän jälkeen paeta paikalta.

Räppärin turvatiimi kuitenkin pysäytti tunkeutujan nopeasti. He kerääntyivät miehen ympärille ja alkoivat potkimaan häntä. 6ix9ine vaikutti selvinneen tilanteesta naarmuitta, toisin kuin hänet taklannut fani.

Välikohtaus ikuistettiin Youtubessa sittemmin levinneeksi videoksi. Väkivaltaisen sisältönsä ansiosta video ei mahdollisesti sovellu herkimmille katsojille.