Emily Ratajkowski upeassa mainoksessa – miehet kuolaavat perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa vuoksi. Tällä kerralla Ratajkowski loistaa uuden hajuveden viettelevässä mainoksessa.

Suosituista miesten tuoksuista tunnettu hajuvesivalmistaja Paco Rabanne on nyt lanseerannut uuden Pure XS for Her -nimisen parfyymin, joka on naisille suunniteltu. Uuden tuoksun mainoskasvona toimii upea 27-vuotias Emily Ratajkowski, joka riisuu mainosvideolle.

Mainoksessa Emily Ratajkowski on matkalla makuuhuoneeseen. Hän riisuu yltään koruja samalla kun useampi pukumies yrittää pysytellä naisen perässä. Lopulta Emily Ratajkowski pääsee makuuhuoneeseen ja sulkee oven juuri miesten nenän edessä ottaessaan pienen mekon yltään pois.