Susanna Penttilän bikinikuvat tihkuvat seksiä – lomailee Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja liikenaisena tunnetuksi tullut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä lomailee parhaillaan Formenteran saarella Espanjan Kanariansaarilla. Näyttävä kaunotar on julkaissut tapansa mukaan sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomakuvia, joista ei puutu paljasta pintaa tai povea.

Beso Beachin maisemissa Susanna poseerasi bikineissä, kun hän seisoskeli rantavedessä.

View this post on Instagram

🏝

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

Holiday 🌴🌴🌴

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Vaateliike Ferrerin Helsingissä omistava 45-vuotias Susanna Penttilä esiintyi taannoin Viidakon tähtöset -realitysarjassa sijoittuen kolmannelle jaetulle sijalle Sara Siepin kanssa. Suomalaiset pääsivät seuraamaan hänen arkeaan myös Tavallista elämää -sarjassa. Hänellä on yksi lapsi.