Tosielämän Snakes on a Plane – käsimatkatavaroissa oli 20 myrkkykäärmettä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Samuel L. Jacksonin legendaariselle huudahdukselle: ”Motherfucking snakes on this motherfucking plane”, olisi ollut käyttöä äskettäin Saksasta Venäjälle matkustaneessa lentokoneessa. Düsseldorfista Moskovaan matkanneella henkilöllä oli ollut käsimatkatavaroissaan 20 käärmettä.

Newsweekin mukaan matkustajan käsimatkatavarat olivat läpäisseet turvatarkastukset Saksassa. Moskovassa suoritetussa tutkinnassa kuitenkin huomattiin, että matkatavaroiden sisältö oli erikoinen. Käärmeet olivat kanistereissa, jotka oli puolestaan erillisissä kasseissa.

Matkustaja kertoi ostaneensa käärmeet saksalaiselta torilta. Hänellä ei kuitenkaan ollut matelijoista virallisia asiakirjoja. Asiantuntijoiden mukaan käärmeet olivat myrkyllisiä.