Kim Kardashianin haastaja nosti povensa kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime aikoina tuloaan on tehnyt myös Suomessa esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan kurvikas kaunotar Yazmin Oukhellou.

Eilen Yazmin Oukhellou kuvattiin saapumassa The 101 Club Soho -yökerhoon asussa, joka ei jättänyt liikoja mielikuvituksen varaan. Erityiseti hänen povensa nousi kuin tarjottimelle.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash