Realityhottis Vicky Pattison upeana bikineissä – häät lähestyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison nähtiin keväällä myös Tahdon Hääpuvun- ohjelmassa, jossa nainen löysi itselleen ammattilaisten ja ystäviensä avulla näyttävän hääpuvun.

Realitykaunotar nähdään nyt seksikkäässä selfie-kuvassa, jonka nainen on itsestään napannut peilin kautta. 30-vuotias Vicky Pattison julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka hän on ottanut mustat bikinit yllään juuri suihkurusketuksen jälkeen.

Vicky Pattison alkoi reilu vuosi sitten julkaisemaan itsestään upeita kuvia, joissa kaunotar esitteli omaa muodonmuutostaan sitkeän laihdutusprojektin ja kuntokuurin jälkeen. Naisen motivaationa on toiminut omat tulevat häät John Noblen kanssa. Pattison on saanut myös perheensä innostumaan kuntoilusta, ja juoksi äitinsä kanssa syyskuun alussa puolimaratonin.

View this post on Instagram

Well… we did it!!! Me and my beautiful mammy did it! 13.1 mile across our beautiful region for the #GNR!!! I managed to cross the finish line in about 2 hours and a half!!! I’m not going to lie, it was tough and at more than one point I felt like giving up- if it hadn’t been for my amazing chaperones David and Helen keeping me positive and keeping me going I doubt I would have finished it!! I feel very proud of myself and feel a strong sense of achievement. I would recommend this incredible experience to anyone- ludicrously tough but makes you so incredibly proud to be from the north east. THANKYOU for having me and THANKYOU to everyone who has pledged money to my just giving page! I still haven’t quite reached my target so please, if you can spare anything at all the link is in my bio and my chosen charity is alcohol concern. I THANKYOU in advance for your generosity 💕

A post shared by Vicky Pattison (@vickypattison) on