Vauvan sukupuolen paljastaminen tuli kalliiksi – juhlista aiheutui valtava maastopalo

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa suosituissa Gender reveal -juhlissa pariskunnat paljastavat odottamansa lapsen sukupuolen, usein mahdollisimman näyttävällä tavalla. Taannoin juhlat riistäytyivät käsistä pahimmalla tavalla.

Rajavartijana Arizonan osavaltiossa työskentelevä Dennis Dickey oli hankkinut tanneriitti-räjähdettä lapsensa juhliin. Tarkoituksena oli paljastaa tulevan vauvan sukupuoli värikkäällä räjähdyksellä.

Räjähdys aiheutti nopeasti leviämään lähteneen tulipalon. Metsäpalo ehti levitä seuraavan viikon aikana 190 neliökilometrin alueelle, kunnes 800 paikalle hälytettyä palomiestä onnistui taltuttamaan sen.

Dickeyn aiheuttaman maastopalon arvioidaan aiheuttaneen osavaltiolle 8.2 miljoonan dollarin kustannukset. Daily Beast -sivuston mukaan mies määrättiin maksamaan mokastaan vahingonkorvauksia 220 000 dollaria.